Søg
  • contactmoiaziza.com

This isn’t over YET!

Vi lever I en verden styret af penge magt, kontrol og manipulation. En verden hvor skurke bliver set som helte og helte set som skurke. Noget som nogle gange kan være svært at se i øjnene og som vi kan negligere, indtil vi selv stiller vores egne spørgsmål og forholder os kritiske. Det er ikke nemt, men det er virkeligheden for virkeligheden i dette liv er en test, som vi mennesker enten skal bestå, fejle eller vil lære noget af. Det vi kan gøre er, at forberede os selv og beskytte vores nærmeste, til det vi ikke ser endnu.

Som nogle af jer læsere nok har hørt, forgår der mange uretfærdige begivenheder. Vi hører netop at WHO (World Health Organisation) har betalt den congolesiske regering 47 millioner dollars, for at få tilladelse til at afprøve vaccinationer i landet og dette vil også foretage sig andre steder. Vaccinationerne vil afprøves på de svageste i samfundet, herunder børn. Samtidig sker der dette i Danmark, at Mette Frederiksen vil åbne op for børneinstitutioner efter påsken. Og det er de første skridt der bliver fortaget, for at åbne Danmark op igen…

Hvorfor er specielt børn på ”WANTED”-listen kan man så undre sig over. Og hvordan kan det overhovedet tænkes at bruge børn som magthaverens forsøgskaniner?

Det er SÅ forfærdeligt at vaccinationerne der afprøves i Congo blandt andet, sker gennem tvang og vold ved fornægtelse. Og hvem ved hvad der mere ligger i, som vi ikke (må) kende til?

Dette finder sted i en verden, hvor verdens ledere må gi sig for penge, og mennesker fortsat må lide. Er det virkelig det værd at udsætte sit eget folk for? Vi må ikke gi os og gør os blinde for virkeligheden.


Børn SKAL IKKE udsættes for fare, når de er vores eneste håb og det er dem, der kan være med til at danne en bedre fremtid. Det er dem vi skal beskytte allermest. Det er VORES job at klæde dem på til fremtiden, IKKE ondskabens. Sandheden skal komme frem og vil komme frem.

This isn´t over YET!

// AZIZA MASTAKI

124 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )