Søg
  • contactmoiaziza.com

Skil dig ud!

Kender du det, når du VIRKELIG har lyst til at rocke et fedt outfit, men synes det skaber for meget opmærksomhed? måske er det en smule angstprovokerende, at skulle skille sig ud fra mængden.

FRYGT EJ

Vi har gennem livet lært at have vores associationer og forforståelse omkring bestemt typer mennesker. Derfor har vi også lært at tilpasse os, så vi undgår det. Men hvorfor og for hvem?

Prøv at reflektere dig over hvordan du EGENTLIG har det med at skulle ”blende ind” eller skille dig ud. Føler du dig tilpas med det? eller virker det helt forkert og hvorfor? Skriv gerne dine tanker ned. Det kan være at din arbejdsplads kræver at du iklæder dig på en bestemt måde, for at kunne repræsentere arbejdspladsen bedst muligt og for ikke at skabe misforståelser, forvirring eller social mobning. Men hvilket budskab gives der egentlig med dette? Hvilket frø plantes der i folk? Folk der kender mig ved at jeg klæder mig helt som jeg har lyst og som er MOI (mig). Og mange gange har det betydet, at jeg har blevet nød til at skifte outfit efter arbejde.

Good Different

Problemet opstår allerede når mennesker bliver for forudsigelige og det bliver normen, for alt andet der ikke er normen må jo være mærkeligt og anderledes. Når flertallet dyrker normen, giver det mening, at det styrker andres frygt for at skille sig ud. Men nogle skal jo gøre det, før andre kan. Desværre er der mange af os, der ligger vores bedste kvaliteter af os selv til side, når det faktisk er det, der gør os til mennesker, Blandt andet for at tilpasse os i en given situation, eller for at undgå opmærksomhed. Lad os lave om på det, så det ikke går ud over den næste. Det bliver ikke nemmere, medmindre vi prøver at lave om på det.

Hvorfor undgå opmærksomhed? folk skal da vide hvor fantastisk DU er!


/AZIZA MASTAKI127 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )