Søg
  • contactmoiaziza.com

I CAN’T BREATHE

Hvordan skal følelsen af uretfærdighed beskrives. Overskriften siger hvad den skal. Det er slet ikke til at bære. Den smerte, den ild der mærkes helt ind til benet, og nærmest borer igennem. Hvordan kan det være vi gang på gang skal opleve uretfærdighed, før noget bliver taget alvorligt til handling.


En evighedskamp! - Jeg er udmattet og træt men kan ikke være tavs! og jeg sikker på mange af jer kender følelsen af være så VRED at du ikke kan være i dig selv og ikke ved hvad du skal gøre af det. Du kan til tider føle dig til randen af magtesløshed og opgivelse. Men vi kan ikke give op.


Det på tide vi bliver HØRT. Det er ikke nok med ord på sociale medier. Der er brug for handling. Vi bliver nød til at stå sammen, som én race med ligeværdighed og respekt til hinanden og KÆMPE mod den ondskab, der forgår i den her verden! Had er ikke noget vi bliver født med, men noget vi lære. Vi må ikke lade os blive slået ned eller skræmt af tabere forklædt i uniformer!


Ret skal være ret! - VI skal aldrig glemme hvem vi er og hvor vi kommer fra. Vi har det i os. Vi er blevet snydt, manipuleret, set ned til og lukket ude af svagpissere, så vi lære at føle os mindre værd. OS, der gang på gang går igennem uretfærdighed og traumatiseres på den her jord, bliver udsat for dette, men bliver til nogle af de stærkeste mennesker!Take a deep breath- George Floyd mistede livet under en politianholdelse i Minneapolis, Minnesota, USA, hvor millioner af mennesker fulgte med. Ved hans sidste sætning til politibetjenten der pressede knæet mod hans luftveje og blokerede for blodtilførslen var:


”Please, i can´t breath” – en sætning der får mange af os til at bide smerten i os og tænke os om en ekstra gang. En sætning der rummer både bønfaldelse og ydmyghed i håb om overlevelse. Politibetjenten valgte blot at ignorere hans bønfaldelse og lod ham dø. Vores tanker går til hans familie og nære- og Alle dem der bliver uretfærdigt behandlet.


Under demonstrationen af Black lives matter oplevede vi et unødvendigt omdrejningspunkt under marcheringen af byens gader. Talskvinden befordrer pludselig til raceopdeling. Lige præcis det vi prøver at undgå! og vi har prøvet at undgå i årtier! Vi kan ikke bekæmpe ondskab med ondskab. Der er ingen grund til at forværre problemerne, ved at inddele os. Der skal ikke forskel behandles. Det er det vi kæmper for!


Vi er én race og det er den menneskelige race. Lad os tage en snak om hvorfor Black lives matter! Vi må respektere vores egen race først og stå op for os selv. Som det ser ud, vil politiet ikke kun slå ubevæbnet sorte mænd, men mænd af hvilket som helst anden race end dem selv. Den her verden har fået nok! Vi er ikke nået dertil endnu, men vi er på vej. Der er stadig nogle idioter derude, som benytter fordelen ved protester til at opføre idiotiske handlinger.

Jeg føler smerte. Der er ingen ord. Det der forgår, er fuldstændig uacceptabelt.

Koldblodigt, som en slange der sluger sit bytte I ét hug. Uden følelser.. uden at kigge tilbage.


Helt naturligt. Hvor herren af ondskaben smider sine frø er ingen følelser, eller sjæl at kigge efter. Vi står stærkere når vi ikke er opdelt!.

En tåge af frygt og ensomhed passerer gennem kloden. Vi kan kun komme igennem det sammen. Vi har brug for hinanden. Mere end nogensinde. Vi har brug for at fællesskaberne samles. Verden har brug for vi forener os!. Verdenen har været vidne til ondskab I reneste version, for dette var hverken menneskeligt eller retfærdigt.


Fra Denmark sender vi de varmeste tanker og stemmer til støtte for George Floyd

Retten til at leve. Retten til at trække vejret. Retten til ikke at leve i frygt. Retten for VORES borgerretigheder!...Det her skal stoppes NU!. Hele det her har efterladt mig i sorg gennem nat og dag. Jeg kan ikke vende blikket I blinde. Jeg kan ikke beskrive min smerte I ord.


Jeg er rystet over for hvad jeg har været vidnet til. I det land, som kendes for at være fri. I det land hvor drømme bliver til virkelighed. Lad os nu få ændret på lovgivningen, den service vi som befolkning hyre og betaler for at agere ansvarsfuldt, rimelig og som ikke misbruger den magt de aldrig fik. 2020 har ikke været andet end en ondskabsfuld og et sorgfuld år indtil videre og det kun Juni. Det knuser mit hjerte, fordi han fortjente ikke at dø på denne made. Det gør ingen rare og ydmyge mennesker!. Det gør ondt. Det var forkert. Jeg bliver nød til at bekæmpe mine tåre i det jeg skriver dette ned. De her politibetjente skød mennesker ihjel for ingen grund. De føler sig så stærke og mægtige med badge og håndjern mellem hænderne. Det er modbydeligt!

//Aziza Mastaki

143 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )