Søg
  • contactmoiaziza.com

DO YOU


BE COLORFULL - kan have mange betydninger. Det kan være visuelt, som i at du skal klæde dig mere farverigt. Eller det kan have en metaforisk betydning, som i ikke at være bange at lade dine ”farver” kom til syne. Det er nemt at holde sig til få farver, fordi det enten ses som social acceptabelt eller normen. Men hvis det ikke ligger i dit DNA, vil det ikke være sundt på langt sigt.

Gennem årene har jeg lært et vigtigt leksikon: Acceptér det der ikke kan laves om på i livet lige nu og her.

Jeg ved jeg ikke er alene i tanken om at mens du tilstræber dig efter at leve en andens liv, lægger du ikke mærke til du mister dig selv.

“Your purpose in life must be to make it SO interesting, that you end up chasing it yourself”

Derfor vil jeg ALTID sige: Udforsk ALLE dine farver, og bliv overrasket over at alt ikke bare er sort, når du lukker øjnene. Vi har en verden fuld af farver– du vælger selv hvad du vil tage ind.

“You can’t expect the knife that stabbed you to heal you”

Spild ikke livet på at jage efter lykken, samme sted hvor du mistede den. Hvilket også er et vigtigt budskab at give, For selvom livet kan have dets udfordringer og modgang, så glem ikke at slå negativ energi tilbage med positivitet og håb, for det kan den simpelthen ikke klare 😉.114 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )