Søg
  • contactmoiaziza.com

Det skal ikke benægtes!


Had er ondskabsfuldt. Lad det ikke forgifte din sjæl og energi til livet, for den energi du udsender vil sendes tilbage til dig igen. Livet er et leksikon. Ofte glemmer vi at vi lever i en verden, som er styret af magt, penge og berømmelse, hvor vi bliver narret af det perfekte billede. Perfekt og poleret. Fejlfri og strålende. Dette er blot en distraktion for hvordan virkeligheden egentlig ser ud.

De mennesker du har omkring dig og som du tiltrækker er altafgørende!

Vi har evnen til at påvirke hvad der forgår omkring os og hvad vi selv ønsker, skal påvirke os.


Derfor har mennesker du omgås med meget at sige. Vær varsom og opmærksom. Mærk efter og observer.

Mennesker kan optræde i dit liv enten for en periode, en grund eller livstid. Vi bliver kun skuffede hvis vi prøver at påtvinge et forhold ud over dets formål.


Sæson : De optræder i dit liv for en kort periode og træder ud igen

Reason : Enten vil de give dig noget eller have noget fra dig

Livstid : De vil altid stå ved din side uanset hvad!


Vi ser kendte mennesker og beundrer deres succes og anerkendelse, men glemmer helt hvilke elendigheder de også kan befinde sig i og hvilke hemmeligheder de også kan have. Vi ser ikke bagsiden af medaljen. Har de fleste af os ikke noget vi helst IKKE vil dele eller vise frem? Vi vil jo helst fremstå glade og tilfredse, selv hvis det ikke er tilfældet. Så hvis vi ”helt almindelige” mennesker kan have det sådan, så forstil jer den pres der kan ligge på dem der levers deres liv i spotlightet.


We don’t need followers but leaders!

Vi er alle mennesker og vi skal acceptere og beundre hinandens forskelligheder. Det er på tide vi indser at der ikke er ÉN bestemt måde at være på, eller ÉN bestemt måde at se ud på!

For hvis vi ikke kan det, hvordan skal vi så lære vores børn at se det smukke i dem selv.

Det skal ikke benægtes at disse omstændigheder stadig finder sted. Derfor er det vigtigt at vi kan være sødere over vores medmennesker og inspirere de unge og den næste generation til at være oprigtige mennesker med rene hjerter, der ser skønheden i andre mennesker frem for fejlene og det uperfekte. For er det ikke det vi selv ønsker andre ser i os?


222 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )