Søg
  • contactmoiaziza.com

Corona update: Spread of Confusion

Hverdag sendes der opdateret nyheder omkring udviklingen af epidemien, og hvordan det forholder sig. Hverdag bliver vi informeret om dødstal, og hverdag er fortsat en blind vej.

Som i kunne læse i det tidligere blogindlæg har Corona fået en del opmærksomhed. Så meget opmærksomhed at det overskygger og fjerner fokus fra andre sygdomme og problemer som stadig finder sted.

Covid -19 som egentlig hedder SARS-COV-2 er kommet for at blive, lige såvel som andre sygdomme, som for eksempel malaria og ebola. Det må vi anerkende og forholde os til. Samme gælder SARS og MERS, som egentlig også er en Corona vira, men har haft forskellig udvikling gennem tiden.

Vi kan stadig ikke helt stole på hvad der er rigtig eller forkert, for vi får hele tiden forskellige informationer at vide. Derfor må forholde os kritiske. For det vi skal frygte, er det der ikke bliver sagt. Som børn får vi at vide vi ikke må tage imod slik fra fremmede mennesker, samme gælder stadig i dag, bare inden for de voksnes rækker. Ser vi så på det stigende oprør grundet klimaforandringerne, kan vi dog se denne periode, som en mulighed for kloden at få en midlertidig ”pause” fra menneskets store udledning af CO2, og glæde os over den forandring den indtil videre har gjort. Blandt andet den massive forbedring af luftforurening i Kina. Jeg kan forstå mange mennesker fortsat er bekymrede og nogle endda paniske og bange. Jeg vil råde jer til at lade være. Prøv at undgå det mest muligt da det ikke gøre noget godt.

Efterhånden som jeg har levet mit liv har jeg oplevet mange dødsfald blandt mine familiemedlemmer og nære. Så mange at jeg bekymrer mig over hvem den næste kommer til at blive. Hvilket har haft dets konsekvenser. Det har været svært at bearbejde, og er det stadigvæk. Så for mig er epidemien ikke en frygt, men snarere en prik i forhold til den smerte jeg mærker, når jeg tænker på de mennesker jeg engang havde omkring mig, som ikke er her længere. De tanker der dog har faldt mig i øjnene når vi er i emnet, er blandt andet hvorfor mennesket har den frygt for døden, når det alligevel er bestemt, at det skal ske for os alle en dag?

Måske på grund af en usikkerhed af hvad der skal ske efter. Måske den uvished og kontrol vi ikke har eller får. Men hvis vi alligevel skal dø en dag, kan vi lige så godt forberede os og blive venner med den. For der kan ikke løbes fra den, kan der del? Gøre dit bedste i dette liv og Be

om det bedste i næste. Stay safe //Aziza Mastaki

117 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )