Søg
  • contactmoiaziza.com

Be who God made you to be

I dette blogindlæg vil jeg fortælle lidt om mine tanker om re-design og hvorfor jeg har besluttet mig for at vælge den retning i mit liv, som har åbnet en masse døre for mig. Jeg har gennem min år som designer reflekteret meget over hvordan, jeg kan bringe de congolesiske værdier jeg har fra mit hjemland og forbinde det med den europæiske æstetik i mit design. “Be yourself, everybody else is taken” For mig handler det meget om at skabe sin egen stil. Vi som individer skal ikke være bange for at udtrykke vores personlig stil, jeg kunne sagtens tage forbi stof 2000 og købe metervare og benytte mig af det i mit design, men jeg vil hellere tilføje noget mere personligt, noget jeg kan afspejle mig selv i, og jeg håber dette kan være med til at inspirere andre til at finde deres egen individuelle stil.

Grunden til jeg har valgt at re-designe tøj er for at begrænse forurening i tøjindustrien, da det for mig er rigtigt vigtigt at passe på den næste generation. I dagens Danmark kan vi mennesker have en tendens til at vende fokus på os selv og vores egne behov. Jeg har i mange år overvejet, hvordan jeg kan bidrage til at gøre tøjindustrien mere bæredygtig. Siden jeg var ung, har jeg altid gerne ville kreere noget nyt for folk, jeg valgte derfor en metode der var både fornuftigt og personligt, netop at benytte mig af genbrugte denim materialer da de i forvejen har været igennem de miljøbelastende processer og give dem en ny chance.

17 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )