Søg
  • contactmoiaziza.com

Africa is not A country


I dette indlæg vil jeg gerne præsentere jer for min up coming hoodies, hvilket vil findes i 5 forskellige farver, og vil være tilgængelige fra… Jeg har glædet mig meget til at vise jer netop disse hoodies, da det har været en spændende proces med en masse tanker og idéer. Det er meget vigtigt for mig at give jer et klar budskab til om, at jeg først og fremmest drømmer om et samfund, hvor vi skal lære at tage hensyn til vores medmennesker, uanset, farve og nationalitet. Mennesker skal føle sig velkommen og som en del af et fællesskab, så vi sammen kan gå op i en højere enhed.

Ligesom verden består vi af mange små dele, vi står aldrig alene og derfor skal vi hjælpe hinanden.

”Det handler ikke om os, jer, du og jeg men om VI.”

Jeg håber dette vil blive taget godt imod, for det er vigtig at forstå at disse hoodies er ikke kun er lavet for afrikanere men består af alle og er lavet til ALLE! - Og jeg håber i læsere vil kunne mærke det samme, når i bære den.

52 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )