Søg
  • contactmoiaziza.com

20/20 Experience

Opdateret: 13. jan. 2020

20/20 Experience

Nu bevæger vi os i det nye år og det betyder at vi skal lade de forrige års dårlige oplevelser, nederlag og negativitet blive, hvor det høre til og søge nyt kapitel og en frisk start i det nye år, for nu der gået endnu et årti og der skal fejres rundt.

I det kommende år vil jeg gerne udfordre mig selv og mine evner. Og jeg vil også rigtig gerne udfordre DIG.

I det nye år vil jeg have at i alle læsere og følgere skal embrace jer selv og elske jer selv, så jeg kan se jer SHINE, og det vil jeg rigtig gerne hjælpe jer med, for det er mit mål. Da jeg er fashiondesigner, skrædder og stylist, ønsker jeg at i gør noget godt for jer selv. For mange mennesker kan det være svært. Det kan være man kan går igennem en identitetskrise, depression eller stress? Der kan være mange problemer og udfordringer i ens liv. Det bare vigtigt du ikke mister dig selv. Fordi DU er den vigtigste person du kan regne med.

“Use the right colors to heel yourself”

Som i nok ved tror jeg rigtig meget på farver. Jeg tror at farver er en stærk kommunikations værktøj der kan signalere et humør og endda gå ind og påvirke psykologiske reaktioner, f.eks. er der gjort undersøgelser på at visse farver kan gå ind og påvirke blodtrykket. Meget har også at gøre med hvad vi vælger at associere farver med og ofte har vi også en personlig følelse omkring farver. Måske du har haft en traumatisk oplevelse, hvor farven rød indgik meget, og derfor forbinder du farven rød med fare. Gør mig en tjeneste og brug det nye år på at fokusere på dig selv og bruge de farver, der gør dig glad. For når du bruger tid på dig selv vil du elske dig selv og se op til dig selv. Start det nye år med masser af lykke og glæde, for jo mere du smiler til universet jo mere vil universet smile til dig. Jeg håber dette indlæg kan vejlede dig en smule og kan give dig håb.


Happy New year


/ Aziza Mastaki
89 visninger0 kommentarer

Tlf. 93 93 03 86

Sølvgade nr 4

1307 københavn k

©2020 by Moi Aziza (Created by Aziza Mastaki )